Nissan Primera: Programmeren afstandsbediening Nissan Primera P11

Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Beste lezer,

Ook ik heb, net als vele anderen op dit forum, problemen met het programmeren van mijn afstandsbediening van mijn Nissan Primera P11 (96/99). Beide afstandsbedieningen (langwerpig met half ronde knoppen en los van de sleutel) werken overigens nog prima. Dit weet ik omdat deze nu nog werken op mijn oude (sloop) Primera.

Helaas blijken de instructies die in ben tegen gekomen op dit forum in mijn geval niet te werken. Gebruik ik wel de juiste?
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i....

Alvast bedankt voor uw reactie!

Groet,
Jarno

Smitty1981

Geplaatst door Smitty1981 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 10 jaar geleden

De afstandsbediening van jou sloop auto werkt natuurlijk niet op jou huidige auto...dat zou al te gemakkelijk zijn.

Smitty1981 (0), 10 jaar geleden

Hallo Hans,

Bedankt voor je reactie.

Ik begrijp dat de afstandsbediening (nog) niet op mijn huidige auto werkt. Vraag mij dan ook af hoe ik de afstandsbediening werkbaar krijg op de andere Nissan. (beide Primera P11 uit 1999)

JEROEN5326 (0) PRO, 10 jaar geleden

Jarno,

Het synchroniseren van de handzenders is als volgt :
Sleutel in het contact, 6 x verdraaien van OFF naar ON , en de 7'keer verdraai je 'em totaan ACC. Dan gaan je knipperlichten op je dashboard knipperen, dan houdt je de rode ingedrukt en druk je drie keer op de zwarte; dan knipperen je lampjes weer. Nu meteen je tweede handzender ook 'programeren'.....als je klaar bent, draai je je sleutel naar ON en gaan je lampjes weer knipperen en ben je KLAAR. Nu alleen nog effe testen

SUC6 Jeroen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.