Nissan Primera: Radio ,cd,dvd ,van mijn nissan primera estate 1.8 bj 2003 werkt

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

wie kan mij helpen?ik heb een nissan primera estate 1.8 bj 2003 net gekocht alles werkt goed behalve de ingeboud radio cd ,dvd navegatie dat werkt niet,in het display geeft aan ,beveilig met gele achtergrond. de person dat de auto aan mijn heeft verkocht zei dat hij heeft de accu verwiessel en sinds dien doet de radio ,cd,dvd niet meer.ik denk dat missichien heeft hij een paar keer faut code ingevurd een de radio is dan geblookerd .ik ben bij de dealer gewest met chassie nummer en de serial nummer van radio en de radio model code ,de dealer heeft de radio code aan gevraagd via thech-line op enternet een hebben wij de radio code gekregen maar hij kon de code in radio niet invuren nog van alles geproberd maar het ging niet het radio doet niet ,op de display blijf helemal zwart met de test BEVeILiG met gele achtergrond.ik heb ergens een momteur gevonden die zei dat de radio moet gedemonterd worden en moet gesturd worden naar Clarion naar Frankrijk daar word de radio met computer gedecoderd( code op 0 gezet) voor 225 euro en dat durt een week en dan zal de radio weer goed werk .Maar dat heb ik ook twafels en ik weet ook niet wat is dan de radio unit, combinatie met cd speler of de combinatie met dvd speler of bij bedining panel?dus bij deze wil ik vraag als eimand hier een goede oplosing heeft?

groetjes carlos

carlos 1970

Geplaatst door carlos 1970 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Primera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Nissanwielmonteur (0) PRO, 11 jaar geleden

Zijn de sleutels al een sopnieuw geprogrammeerd?? Daar eerst mee beginnen.

De radio zit in het cd gedeelte.

Er zijn ook Clarion service-centre's in Nederland. Van der Boor repair is er zo een.

Als het toestel echt defect blijkt te zijn dan kan deze via het ruilsysteem van Clarion omgerolen worden voor een verse. Dat is overigens niet gratis.
Dat geldt ook voor de navi computer die via Xanavi komt. Dat is ook een onderdeel van Clarion.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Primera of stel zelf een nieuwe vraag.