Nissan Almera Tino: Radio valt steeds uit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een tino (oud model) waarbij steeds de radio/cd speler uitvalt waarna hij meteen weer opnieuw opstart. Soms is het 2 seconden muziek en weer uit en dat een flink aantal keer achter elkaar. Kan er weinig over vinden op internet. Zijn hier mischien mensen die bekend met dit probleem zijn ? Verder is mijn vraag of er mensen een pinout van deze radio hebben.

mvg Sam

samtari

Geplaatst door samtari (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1470) PRO, 10 jaar geleden

Radio er al eens uitgehaald en de bedrading gecontroleerd op slechte contacten ?

samtari (0), 10 jaar geleden

Wel los gehaald en de stekkers een keer aangedrukt. Verder niets gedaan nee. heb ook geen idee welke van de draden de voedingskabel zou zijn.

samtari (0), 10 jaar geleden

Ik heb de radio eruit gehaald , alle contacten zowel op de stekkers als de radio zelf ingespoten met contact spray. Het heeft niets geholpen. Als ik met mijn vinger bovenop de radio tik (echt gewoon heel zachtjes) valt hij al uit. lijkt mij iets van een slechte soldeerverbinding in de radio. Ga hem volgende week een keer openmaken om te kijken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.