Nissan Qashqai: slijtage vulcaaniseerde rubbers van de schokbrekers

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo

Ik heb bij mijn qashqai de achterschobrekers laten vervangen omdat de gevulcaniseerde rubbers waarmee de schokbrekers vastzitten versleten waren. Deze zijn volgens de nissan dealer niet los te vervangen en moest ik dus complete schobrekers aanschaffen. Is hier een oplossing voor? Nu beginnen ook mijn schokbrkers voor te trillen. Weet iemand of ik dit kan oplossen zonder weer complete schobrekers te hoeven kopen? Ik heb vernomen dat deze slijtages een bekend probleem zijn bij de qashqai maar er is volgens de dealer geen goedkopere oplossing

luna49

Geplaatst door luna49 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Qashqai? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Die oplossing is er wel.
Er is een materialenleverancier die een soort vulcanisatierubber levert waarmee die rubbers weer vastgezet kunnen worden en de eventuele vrijgekomen ruimte weer opvult.
O.a. de achterschokbrekers van de Kia Rio hebben daar ook last van. Al diverse keren dit toegepast en werkt goed. Ben alleen even de naam van dat spul vergeten maar zal het hier melden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Qashqai of stel zelf een nieuwe vraag.