Nissan Patrol 1999: Start moeilijk na +/- 1 uur stil staan

Bouwjaar: 1999

S'morgens starten is geen probleem, ook wanneer de motor

op bedrijfstemperatuur is slaat de motor goed aan. Het probleem ontstaat nadat de motor bijv. 1 uur heeft stil gestaan en hierna gestart wordt, nu slaat de motor moeilijk aan en wanneer deze wel aanslaat zie je niets meer door de zwarte rook!!. Gloeibougies pas vervangen. Wie o wie weet raad ??!!!

Robin10133

Geplaatst door Robin10133 PRO , lid sinds 21 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

6 Reacties

arne650 PRO, 20 jaar geleden

staat de distributie op tijd?

roberto10103, 20 jaar geleden

Bel de nissan dealer maar op hier is namelijk een schrijven van geweest .

Albert_v_h_Goor, 20 jaar geleden

dit ook al eens bij de hand gehad.je moet als die +\-1 uur heeft stilgestaan de auto eerst een paar seconden op contact zetten want al brandt het gloeilampje dan niet hij stuurt de gloeistiften wel aan ps. als je de sleutel in het contact laat zitten schakelt hij het gloeirelais niet opnieuw in.

succes

Robin10133 PRO, 20 jaar geleden

Bedankt voor de tips laat nog weten hoe het afloopt!!

Michel7773 PRO, 20 jaar geleden

Blijft de accu spanning boven de 10 volt?

Als je de mogelijkheid hebt moet je de pompvervroeging in de computer nakijken als deze te hoog is ,is de pomp overleden.

wolfie12292 PRO, 19 jaar geleden

Voor dit type auto is een modificatie van het gloeirelais. Controleer of de auto wel goed start door hem langer voor te gloeien dan het controlelampje aangeeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.