Nissan Vanette: startonderbreker

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,3

Ik heb een vanette staan waarbij een storing in de startonderbreker zit wie weet of ik dit systeem kan omzeilen, of is er een onderdeel wat kapot zou kunnen zijn en welk?

hansprofile

Geplaatst door hansprofile (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (305) PRO, 14 jaar geleden

Problemcar.nl werkt niet mee aan het omzeilen van fabrieksmatige startonderbreking.
Bij de dealer kan het systeem opnieuw geprogrammeerd worden, met behulp van de juiste diagnose apparatuur.

mvg,
Hans.

Nissanwielmonteur (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik denk dat de startonderbrekerunit op de brandstofpomp kapot is. Dat is een code gestuurd kastje wat over de originele stopklep heen zit. Heb deze een enkele keer vervangen. Ook zou het kunnen wezen dat de stuurunit van de startonderbreker kapot is. Deze heb ik 1 keer vervangen.

Knippert bij "contact uit" het waarschuwingslampje op de stuurkolom???????????

Ton

hansprofile (0) PRO, 14 jaar geleden

Het lampje knippert als het contact uit is, en ik heb de motor wel weer aan de gang gekregen door het contact 15 minuten aan te laten staan en daarna te starten, wijst dit eventueel er dan op dat de stuurkast dan kapot zou kunnen zijn.

nissan 300 (0) PRO, 14 jaar geleden

je kan de jizere blok aan de pomp verwijderen dit met behulp van een dremel en dan zit er gewoon een elektro ventiel dan moet je op de stekker die toe komt op een van de draden 12v meten en die op het ventiel annsluiten mvg jan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.