Nissan Patrol: temp olie

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8

gisteren is bij mijn patrol het lichtje in brand gekomen olie temperatuur te hoog kwam vandaag al na 2 km in brand weet iemand wat hier aan te doen

alvast bedankt

denborre

Geplaatst door denborre (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Patrol? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

nee maar lijkt mij sterk dat na 2 km de olie al te warm is, zal wel een electrische storing zijn

denborre (0), 12 jaar geleden

ik vind dat ook heel vlug gisteren was wel na 30 km autostrade heb peil en zo nagekeken dit is goed olie druk op meter in daschbord geeft bij warme motor geen druk aan bij koude wel maar zie er een beetje tegen op hem in de winter helemaal open te maken

kaleido 1 (1400) PRO, 12 jaar geleden

Als je een losse oliedrukmeter aansluit op de plaats waar de dashbord meter zijn druk vandaan haalt weet je of het in de motor zit of in het systeem naar de meter.

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik denk dat het lampje waarschuwt voor te lage DRUK, niet voor temperatuur van de olie.
Dan heb je geen druk op de meter en de oliedruklamp brandt. Dat is denk ik einde oefening - maar meet de druk inderdaad maar eens warm.

denborre (0), 12 jaar geleden

kan er mij iemand zeggen waar de draden voor de oliedruk juist toekoen en of waar ik een drukmeter met een koper leiding juist moet aansluiten op motorblok.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

op de olie druk sensor op het motorblok, sensor verwijderen en meter monteren

denborre (0), 12 jaar geleden

waar zit die sensor ongeveer?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Patrol of stel zelf een nieuwe vraag.