Nissan Micra: Thermoschakelaar vervangen "voor beginners..."

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Beste monteurs,kenners,

Ik zou graag weten of het voor een "leek" met auto onderhoud mogelijk is een thermoschakelaar zelfstandig te vervangen.. De schakelaar op de nissan van mijn partner is vermoedelijk een van de redenen dat haar auto het niet doet, we hebben al uit een aantal hoeken vernomen dat het vervangen van deze schakelaar wellicht een uitkomst kan bieden. Is dit een klus die "te doen" is? Graag jullie mening...

nissan1986

Geplaatst door nissan1986 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Micra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

Ja, zorgen dat de auto ( motor) afgekoeld is. Dan de dop op de radiateur even losdraaien, om overtollige druk af te laten. Bak onder de wagen zetten, Thermoschakelaar eruit draaien, en nieuwe er gelijk teruginschroeven ( let op, loopt flink wat water uit.) Stekker aansluiten, Bak onder auto uithalen, en met eer trechter er terug bovenin kieperen ( wel eerst de dop erafhalen.). Bijvullen tot maximum, en straat even schoonspuiten voor het genot van de buren.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Micra of stel zelf een nieuwe vraag.