Nissan Almera: trekhaakverlichting

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

pas geleden een almera aangeschaft van 2005.
Als ik de trekhaakverlichting wil gebruiken dan doet geen enkel knipperlicht het van de aanhangwagen cq nieuwe lichtbalk en van de auto gaat nog maar alleen het linker achterknipperlicht knipperen mert een rare zoemtoon.
op de auto zit een Jaeger stekker en verloop naar 7 polige toegapast. Op klem 1 zit een kabel zwart/wit en op klem 4 een kabel groen/zwart
Volgens de sticker in de kofferruimte is in 2007 de kabel aangesloten en getest en ziet er aan de buitenkant prima uit.(nog niet open gesneden)
Licht en remlicht functioneert normaal.
Zodra ik een testlampje in de kabel prik van de stekker krijg ik ook bovenstaand effect.
Waar kan dit aan liggen??

alvast bedankt.

Frank Z.

Geplaatst door Frank Z. (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Almera? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 10 jaar geleden

Er zitten 2 relaitjes linksachter in de auto , controleer deze eens.

Frank Z. (0), 10 jaar geleden

Hoi Kaliedo 1:
Ik heb het knipperlichtbewakingsrelais achterin links gevonden. Hoe test ik deze? Ik heb hem al enkele keren uitgetrokken en ingestoken maar dat geeft geen resultaat. Als ik het relais verwijder heeft de auto achter geen knipperlichten meer.
groetjes

Nissanwielmonteur (0) PRO, 10 jaar geleden

Gewoon alles eruit trekken en een universeel kabelsetje monteren. De standaard kabelset van Nissan heeft ook geen relais voor de raw.

Frank Z. (0), 10 jaar geleden

Hoi Ton,
Bedankt voor je mailtje.
Jou oplossing waren we idd van plan volgende week uit te voeren als er geen andere oplossing zich aanbiedt.
Groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Almera of stel zelf een nieuwe vraag.