Nissan Vanette: vacuumpomp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3. diesel

wij hebben hier een nissan venette staan met het volgende probleem een half jaar geleden is er een nieuwe dynamo met vacuumpomp vervangen van weggen een slechte op brengst van de vacuumpomp nu is pomt de de vacuumpomp olie naar de rembekrachtingpot deze staat vol met olie dus kapot en hij heeft ook ole de hoofdremcilinder in gepompt nou zegt onze leveransier van de pomp dat dat niet kan en wil dus niet betalen dus mijn vraag is wie weet waar je en vacuumpomp kan laten testen en wat er aan de hand is .

ps ergens in de buurt van den haag.

jantjes

Geplaatst door jantjes (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Nissan Vanette? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

scott10811 (0) PRO, 14 jaar geleden

Weet je zeker dat het niet rembekrachtigingsolie is in de rembekrachtiger?
Het klopt namelijk dat in principe de vacuumpomp geen olie kan verplaatsen naar de rembekrachtiger, hij zuigt namelijk aan die aansluiting in plaats van pompen!
Mocht je toch bij je standpunt blijven, dan zou je 's kunnen proberen de vacuumslang van de pomp naar de bekrachtiger ergens los te koppelen om te checken of er olie in zit, hij goed zuigt en of er olie doorheen komt, onwaarschijnlijk!

jantjes (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=scott10811]Weet je zeker dat het niet rembekrachtigingsolie is in de rembekrachtiger?
Het klopt namelijk dat in principe de vacuumpomp geen olie kan verplaatsen naar de rembekrachtiger, hij zuigt namelijk aan die aansluiting in plaats van pompen!
Mocht je toch bij je standpunt blijven, dan zou je 's kunnen proberen de vacuumslang van de pomp naar de bekrachtiger ergens los te koppelen om te checken of er olie in zit, hij goed zuigt en of er olie doorheen komt, onwaarschijnlijk![/quote]
ja het is echte zwarte dieselolei ik kan hem niet echte testen aan de auto want hij ligt er af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Nissan Vanette of stel zelf een nieuwe vraag.