Opel : acculampje

Hallo allemaal

Het acculampje binnen in de auto blijft contineu branden tijdens het rijden. Zodra er diverse dingen uit gezet worden zoals bv. achterruitverwarming, radiator, radio enz, gaat het lampje over in knipperen. Op het moment dat de motor meer toeren gaat draaien, gaat het acculampje steeds feller branden. K'heb zelf geen idee!?? Wie weet wat dit kan voorstellen???
groeten, Jootje

Jootje

Geplaatst door Jootje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

jootje

even de spanningsregelaar vernieuwen,deze zit als het goed is van de buitenkant met 2 boutjes op de dynamo geschroeft,deze laad de accu bij,en krijg je bij de automaterialenzaak,kosten +/- ¤ 25,-

als je deze demonteerd,zie je 2 koolborstels zitten,deze bijna helemaal versleten zijn,vandaar ook de lamp knippert/brand..

zou niet veel meer met de auto rijden,je accu word nu nog nauwelijks bijgeladen!

Stefan

roykejanssen (0), 18 jaar geleden

v snaar spannen!!

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ben benieuwd

Jootje (0), 18 jaar geleden

Beste Stefan,

Gezien de kosten van een gebruikte dynamo/spanningsregelaar niet veel prijsverschil hebben, hebben we gekozen voor een andere complete dynamo. Zie daar, de lampjes zijn uit, en de accu wordt weer geladen !! (middels gingen ook de lampje branden van het motorcircuit en de airbag branden!)
HIJ DOET HET WEER! MIJN DANK IS GROOT.
groeten, Jootje

stefan84 (0), 18 jaar geleden

Zo zie je maar weer jo ;-)

en succes ermee verder..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Overig of stel zelf een nieuwe vraag.