Opel Corsa: Acteruitrijverlichting Opel Corsa B 1994

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo allemaal,

Ik ben sinds Januari dit jaar trotse eigenaar van een Opel Corsa B uit 94, auto rijdt lekker maar er zijn een aantal dingen die niet helemaal in orde zijn. Sommige dingen kan ik zelf oplossen echter loop ik nu tegen een probleem aan en ik weet niet waar ik beginnen moet.

Het is zo dat mijn achteruitrijverlichting niet functioneert, lampen zitten er wel in (in de units achter) echter bij het schakkelen in zijn achteruit gaan ze niet branden, nu hebben we een meting gedaan om te kijken of er uberhaupt stroom op zit en dit is niet het geval.

Nu vraag ik mij af of iemand mij uit kan leggen waar dit aangesloten wordt? Ik kan redelijk goed overweg met elektra maar heb gewoon geen idee waar ik zoeken moet in de auto om dit probleem opgelost kan krijgen. Alle hulp die gegeven kan worden wordt enorm op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,
Henk Steenwijk

henksteenwijk

Geplaatst door henksteenwijk (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 10 jaar geleden

Henk; die schakelaar zit op de versnellingsbak . Er werden meerdere uitvoeringen gebruikt ,dus neem kenteken mee als je een nieuwe haalt ,en/of kijk welke vorm je aansluiting heeft..
Er loopt bij wisselen geen olie uit de bak . Zorg dat je het aluminium ringetje over zet !!!

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.