Opel Omega: afstandsbediening centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5l v6 automaat

ik heb het volgende probleem.1 van de afstandsbedieningen van de centrale vergrendeling is kapot.nou heb ik de opel gebeld maar schrok van wat het ging kosten.mss weet iemand van jullie een goedkopere oplossing of heeft iemand een adres voor mij die het goedkoper doet.met vriendelijke groet manus.

manus

Geplaatst door manus (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Omega? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

manus (0), 16 jaar geleden

probleem met de afstandsbediening van de centrale vergrendeling

roygsi (0), 16 jaar geleden

bij een alarm/audio inbouwzaak eens navragen of ze ook alleen het cv aanstuurapparaatje willen vervangen, zodat je 2 nieuwe afstandbedieningen erbij hebt.

probleem is, ik heb dat ook weleens gevraagd, toen wilden ze alleen een volledige set inbouwen, dus ook cv motortjes en nieuwe bedrading. dat zou weer 300,- kosten.

geen idee of je zo een universeel (goedkoop) compleet setje kunt aanschaffen en daarvan alleen het kastje kunt monteren, en dat het werkt op de huidige cv motortjes (andere merken)
die setjes zijn er al vanaf 50,- ofzo

of je probeerd je kapotte te maken, misschien doet ie het weer met 1 soldeertje of papiertje achter de printplaat

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Omega of stel zelf een nieuwe vraag.