Opel Corsa: Afstandsbediening Opel Corsa

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Afstandsbediening werkt niet meer. Moet erg drukken op de toetsen. Misschien batterij leeg. Volgens boekje open gemaakt en batterij vervangen. Het kleine printje ook even eruit gehaald en toen zag ik waarom men erg hard moest drukken. Rubberen deeltjes hadden zich naast de kleine toetsen vastgezet zodat men harder moest drukken. Het lijkt misschien wel raar maar het is waar! Deze deeltjes met kwastje weg gehaald. Met achterzijde palpen even de druktoetsen geprobeerd en zie dat werkt goed. Alles in elkaar gezet maar als men nu drukt dan gaan de druktoetsen heel licht, dus dat is nu oke, maar zie nu niet meer het RODE ledje branden als men drukt! Hoe kan dat nu weer?

Minor

Geplaatst door Minor (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bassie138 (0), 14 jaar geleden

batterij er goed in print plaatje goed gemonteerd



gr sebastiaan

Minor (0), 14 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Hartelijk dank voor de snelle reactie van jullie kant.
Het blijft dus oppassen als men een batterij vervangt! Goed kijken of de pootjes van de contacten en met vooral de + zijde niet verbogen worden bij het inzetten zodat het GEEN contact meer maakt met het printplaatje! Ondanks dat men het met de meter +3Volt meet op de contacten!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.