Opel Tigra: airco

Bouwjaar: 1998

Diagnose bij de Opeldealer in Terneuzen wees uit lekkage op een keerring van de pomp. Voor zo`n 350 euro was alles weer picobello, nou doen zei ik!Binnen een maand geen aircowerking. Terug natuurlijk en krijg de auto terug met een factuur van 110 euro wegens het opnieuw afvullen met toevoeging van een zogenaamde dichtingspil waarop ze geen garantie geven. Inderdaad het duurde nog geen maand.Nu willen ze nog geld ook? Want voor die laatste handeling had ik geen akkoord geven, wat denk ik wel erg begrijpelijk is. Hadden ze maar de eerste keer met fluor moeten afvullen, dan hadden die zakkenwassers direct gezien dat ook de verdamper lek was. Zo dat wou ik ff kwijt! Garage Kerckaert,Terneuzen onthou die naam.

Robby10029

Geplaatst door Robby10029 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Tigra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

onzin..er zijn ook dealers of andere garage´s die het wel gewoon goed doen en altijd fluor gebruiken. overigens doen wij dat altijd ook...

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik ken iemand die doet weleens een klusje wcp...... dus als je problemen hebt met die darm..... hahhahahaha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Tigra of stel zelf een nieuwe vraag.