Opel Calibra: Apk keuring km teller lampjes

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0i 8 klepper

Hallo,

Mijn apk keuring is bijna verlopen. En toen ik mijn auto kocht zat er een digitale km teller in speciaal voor de calibra. Maar nu ben ik erachter gekomen dat hij niet goed aangesloten is alles werkt correct behalve bij het aanzetten van contact zie je geen olielampje, accu en als ik mijn richtingaanwijzers aanzet werken ze wel van buiten maar op het dashboard geeft hij de lichtjes niet aan (die groene) kan dit een probleem opleveren bij de apk keuring??

Graag jullie reacties

groeten

Bekir87

Geplaatst door Bekir87 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Calibra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Ad102 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het niet werken van het olie- en laadlampje is voor de Apk geen probleem. Het groene richtingaanwijzer-verklikkerlampje moet wel werken voor de Apk. Grtn.Ad

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

indien aanwezig? moet ook het ABS lampje werken.

paul,

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Gelul! Richting aan wijzer controle-lampjes voor apk verplicht? Wijs me dat es even aan als je wil?! Er zijn ten aanzien van deze eisen enkele regels: abs (indien aanwezig)controle lamp moet op contact aangaan en na starten uitgaan (indien nodig proefrit uitvoeren) en de verlichting van de snelheidsmeter moet functioneren. Sorry Ad......maar het is zo.

Sytze

Bekir87 (0), 17 jaar geleden

Ik ben echt blij dat te horen sytze. anders moet ik weer klooien met alles eraf halen en originele teller monteren.
maarja ik zie wel bij de keuring eigenlijk hoe het verder gaat verlopen.

groeten

MB (0) PRO, 17 jaar geleden

Inderdaad over richtingaanwijzer controle lampjes staat er niks in in de regelgeving

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Calibra of stel zelf een nieuwe vraag.