Opel Astra: Astra Caravan 1.6

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: X16XEL

Bij het gasgeven slaat de motor dood. Komt niet goed op toeren, en heeft dus geen vermogen. Ik zie geen luchtmassa mater zitten. Is de mapsensor stuk, of iets anders aan de hand???


[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

BobPeereboom

Geplaatst door BobPeereboom (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Foutcode's?

BobPeereboom (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik heb hem uit gelezen, geen foutcodes aanwezig. Mapsensor heb ik vernieuwd omdat iemand dat zij, dit maakt ook geen verschil. Loopt stationair te schommelen, en valt dood bij gas geven. Komt slecht op toeren. Ik hoor ook niks dat ie valse lucht zuigt o.i.d. Tijdens het rijden als je lang remt en de koppeling intrapt valt ie uit. Hij valt niet uit als ik de rem intrap als ik stil sta. Weet iemand waar ik moet zoeken en wat dit is?

Astra caravan motorcode X16XEL uit 1998

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

EGR-klep data al bekeken? Nokkenastiming gecontroleerd? Bij deze wil de D-riem nog wel eens zijdelings slijten ( riem wordt dan smaller, oorzaak krukastandwiel ) Al meegemaakt dat daardoor de timing versprongen was.

Bernard88 (0), 10 jaar geleden

Ik weet dat 1 jaar terug is (:D) maar hoe is t afgelopen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.