Opel Zafira: aux ingang (extern) op NCDR 1100.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 XE

Op mijn radio in mijn Zafira uit 2004 (NCDR 1100) zit ook een aansluiting voor een cd wisselaar. Deze zit niet in mijn auto ingebouwd. Nu heb ik eigelijk de wens om op de stereo ingang (links-rechts & massa) een aux aansluitng te maken. Indien ik nu de wisselaar selecteer schakelt de radio niet over op de wisselaar ingang. Ik kan niet uit de schema's halen op wat voor manier de wisselaar met de radio "babbelt". Heb ook al gezocht naar een eventuele ipod aansluiting, maar dit vindt ik ook niet. Ik weet het niet zeker maar de auto heeft volgens mij geen can-bus. Weet heeft voor mij een tip, of helpt mij uit de droom.
Alvast bedankt, Maurice

hommeltje

Geplaatst door hommeltje (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat jij wilt creëren is mogelijk dan zul je gebruik moeten maken van een Ice-link, op type voertuig / toestel verkrijgbaar.

[url=http://img198.imageshack.us/i/icelinkone...][img]http://img198.imageshack.us/img198/7852/...[/img][/url]

http://www.dension.com/

Prijzen varieren van 225,- tot wel 385,- een compleet set.

Gr. paul

Opeltje (0) PRO, 14 jaar geleden

bij een ncdr kun je geen aux ingang maken helaas. de wisselaar hangt aan een bus systeem aan de ncdr. inderdaad is bovenstaande optie handig,,,,

hommeltje (0), 9 jaar geleden

Ik was vergeten mijn oplossing te melden. Ik had besloten om een goede FM transmitter te kopen die via de FM band een signaal uitzond. Op deze FM transmitter kan ik een aux ingang aansluiten of een SD kaart inplaatsen. Goedkoop en effectief. Bedankt voor de reacties.

    Hallo ik heb nu ook zon bluetooth module maar heb geen idee hoe ik de frequentie verander - Timobijnen (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.