Opel Vectra: Benzine gemorst in bekleding

Bouwjaar: 2006

Heb benzine gemorst over de bekleding van de achterbank, inmiddels verdampt echter een sterke benzine geur blijft uit bekleding/binnenkant komen, heeft iemand een goede oplossing hoe bank schoon en reukloos te krijgen??

hoitev

Geplaatst door hoitev (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (30) PRO, 17 jaar geleden

als ik zo iets heb doe ik bij mooi weer de bank eruit en maak een flink warm sopje met dreft en sop het lekker af en laat hem dan in de zon drogen.
je kan het natuurlijk ook in de auto doen.


groetjes jan.

pe3hmp (0) PRO, 17 jaar geleden

Tapijtreiniger wilt wel een helpen, nog beter is het om een patijt reinig apparaat te huren, het is dat je zo'n eind weg woont anders zou je even langs kunnen komen.

Santa (0), 17 jaar geleden

Nou, bankie eruit, lekker soppen, ruim afspoelen en dan dit weekend lekker buiten laten drogen!
Net zoals Jan al oppert.
De weersverwachting is goed voor de komende dagen!

pe3hmp (0) PRO, 17 jaar geleden

Het probleem met soppen is dat helaas de vuiligheid niet echt uit de bekleding komt, je verdunt het een het beetje wat aan de opervlakte zit kun je met een handdoek opvangen, een handdoek erop leggen en een dikke schoonmoeder erop zetten wil ook wel eens wonderen doen.

Maar vaak kun je citin tapijtreinigers huren vlak in de buurt, die hebben ook een klein mondstuk wat je voor kussens kan gebruiken en dan zuigt het de meeste vuiligheid eruit.

Santa (0), 17 jaar geleden

Het ging hoitev toch ook alleen maar om de benzineGEUR...?

pe3hmp (0) PRO, 17 jaar geleden

Ja maar zolang je niet alles eruit zuigt blijf je het helaas ruiken, ik heb ooit eens iemand gehad (vertegenwoordiger) die een bus geconcentreerde milkshake in zijn kofferbak had die uit elkaar klapte, hij heeft de zure stank er nooit helemaal uit gekregen, maar het was wel leuk om die kofferbak te zien :-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.