Opel Astra: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996

De centrale vergrendeling functioneert van het ene op het andere moment niet meer, alle deuren zijn "dood" en werken alleen nog mechanisch. Het vreemde is echter wel dat je een klik in de wagen hoort als je de deuren met de sleutel wilt bedienen. Op een of andere manier krijgt hij wel een signaal.
Ik heb dit eerder gehad en toen in een keer was het weer over en functioneerde alles weer en nu na ruim een half jaar hetzelfde wat kan dit zijn

Guido3873

Geplaatst door Guido3873 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

biomus (0), 19 jaar geleden

Ik wweet niet of hier nog een relais gebruikt wordt voor de CV. Hiervan heb ik al gezien dat de contacten verbrand waren.
Helaas voor jouw, zou ik niet weten, waar die dan moet zitten.
Misschien kan een ander je weer ietsjes verder helpen.

Succes, biomus.

marrewijk (0) PRO, 19 jaar geleden

wat nog wel eens gebeurt bij dit type opel is dat het portierslot aan de bestuurders zijde kapot gaat. er breekt dan een gedeelte van het slot af aan de binnenzijde. hierdoor worden de deuren niet meer aangestuurd om op slot te gaan.(of open te gaan) laat er eens een goed Universeel bovag bedrijf naar kijken. die weten het echt wel te vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.