Opel Corsa: corsa gsi

Bouwjaar: 1994

ik heb onlangs mijn corsa gsi laten reviseren, maar het volgende is het probleem, er zit een greenfilter op en tussen 3 en de 5 duizend toeren rijd de auto niet goed, lijkt wel of hij dan niet genoeg lucht krijgt. De luchtfilter zit net voor de luchtmassa meter, nu heb ik gehoord dat er een pijp tussen de filter en de luchtmassa meter moet zitten, dit heb ik inmiddels al gedaan en nu loopt de auto soms stationair niet goed(te hoog), ongeveer 1500 rpm en rookt de uitlaat erger dan normaal.
Zeker in de ochtend is dit erg als de motor warm is doet ie het iets beter, wel krijgt de auto nu meer lucht tussen 3 en 5 duizend toeren. Tevens heb ik problemen met mijn kachel deze word niet warm, heb inmiddels alles algeprobeert, kan het een met het te maken hebben, is mijn luchtmassa meter gewoon niet goed meer???heeft iemand ervaring met deze klachten

jaap leyten

Geplaatst door jaap leyten (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

roykejanssen (0), 18 jaar geleden

monteer je origineel filter eens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.