Opel Vectra: Distributie Ketting Vervangen Auto Start Niet Meer

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2 16

Hallo Heb Een Opel Vectra Waar Ik De Distributie Ketting Hebt Vervanegen En Nu Wil De Auto Niet Meer Aan Gaan.heb De Ketting Zovaak Gecontroleerd Die Staat Goed!heb De Kop Ook Helemaal Eraf Gehaald Omdat Ik Dacht Mischien Kleppen Krom Waren Gegaan Dat Was Het Ook Niet Alles Zag Er Goed Uit Motor Helemaal Weer In Elkaar Gezet Wilt Nog Steed Niet Aan Gaan!naar De Garage Gebracht Laten Uitlezen Maar Is Geen Storing Melding In De Computer Geeft Niks Aan!ow Wie Kan Me Helpen Met Dit Probleem Heb Op Google Ook Gekeken Andere Persoon Met De Zelfde Probleem Las Dat Mischien Aan De Massa Kabels Kan Liggen Die Ook Gecontroleer Geschuurd Ook Niet!heb Iemand Nog Een Idee Waar Het Aan Kan Liggen Aub!!!!!

richandell

Geplaatst door richandell (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 9 jaar geleden

Misschien een brandstof probleem ?

Theo Sparenburg (10), 9 jaar geleden

Controleer of je bougies vonken en of er brandstof in de cilinders komt. Als dat allemaal goed is de compressie meten. Als dat allemaal goed is zou de motor moeten lopen mits alles goed op tijd staat. Je kan ook nog even proberen te starten op remmenreiniger.


vr.gr. Theo

richandell (0), 9 jaar geleden

heb gekeken als ik vonk krijgt,zie wel een vonkje maar vind het persoonlijk te weinig!benzine krijgt ie dat heb ik gecheckt!vind dit heel vaag probleem!!ga morgen compressie meting doen!die auto heb ik rijden gebracht naar me garage!!stel dat ik te weinig compressie hebt betekent dat het niet op tijd staat dan want kromme kleppen kan het niet zijn hebt de hele kop eraf gehaald alles zag er goed uit en hebt ze allemaal open en dicht gedraaid met de nokkenassen zag allemaal goed uit!!heb met deze motor in het verleden ook problemen mee gehad met de distributie ketting die was versprongen!!toen nieuwe distributie ketting set gekocht op tijd gezet starten die weer!bij deze auto ging ik het vervangen omdat het rammelde en wilt ie niet meer starten!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.