Opel Opel Astra 1.6 16V: Elektrische ramen ???

Bouwjaar: 1998

Wie o wie kan mij een antwoord geven op de volgende vraag? Ik heb een Opel astra uit 12-1998 ( nieuw model). 2 deurs. De auto is niet voorzien van elektrische ramen, nu ben ik naar een sloperij geweest en heb het hele systeem gekocht voor 200 euro. Nu ben ik erachter gekomen dat er nog geen voorbedrading in de auto aanwezig is. Wie kan me helpen om alsnog het systeem erop te zetten. Is het wel mogelijk ?? Groetjes Johan

Opel_24

Geplaatst door Opel_24 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 19 jaar geleden

Alle is mogelijk. Maar heb je de bedrading dan niet mee uit die sloopauto genomen?
En de raamsluit module,knopjes etc.?

mvg,
Hans.

Opel_24 (0), 19 jaar geleden

Ja die heb ik wel meegekregen. Het nu punt nu alleen is dat er geen bedrading is onder de dashboard vandaan naar de deur.

spijky (0), 19 jaar geleden

ik heb het zelfde gehad. het is wel een klus om het te doen maar je moet dradan van de ene deur naar de andere deur toe trekken en een plus draad aansluiten. maar het is lastig om het goed in de stekker te krijgen van de deur. als je hulp nodig heb hoor ik het wel.

mvg jelle

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.