Opel Vectra: Inkomen Turbo onregelmatig

Bouwjaar: 1998

Ik heb een Opel Vectra 2.0DTH uit 1998, met 270+ op de teller. Ik heb al jaren last van het inhouden van de moter boven de 3000 toeren (ik lees hier veel over op deze site - het was niet de LLM). Nu sinds kort is dat over maar is het probleem alleen maar ergen geworden. De auto is erg traag nu en voel de turbo heel laat pas inkomen, meestal zo rond de 2800 tpm.

Ik hoor op twee plaatsen in de moterruimte gezoem, een er van komt uit een van de vacuum potten aan de bestuurderszijde van de auto, alsof deze op hoge ferquentie staat te schakelen of zo (ten minste als ik het goed begrijp). Kan iemand mij daar iets meer over vertellen?

JDM

Geplaatst door JDM (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tijne (0), 18 jaar geleden

zijn er geen vacuem slangen lek?

gr tijne

PayDay (0), 18 jaar geleden

Weet je zeker dat de turbo niet op zijn eind loopt??

Opeltje (0) PRO, 18 jaar geleden

deze klepjes horen dit geluid te maken...

JDM (0), 18 jaar geleden

Nou, tis nu helemaal met hem gedaan.... ANWB er nog bij gehad, maar de brandstofpomp is er mee opgehouden vandaag, en dat nog wel op zijn verjaardag van eerste ten naam stelling :-[

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.