Opel Insignia: insignia met start kuren

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 T

Insignia 2.0T automaat met start kuren.

Onze insignia start op willekeurige momenten niet ongeacht buiten temp. Het is dan net of de accu leeg is maar deze is niet leeg. Na een paar pogingen en het uit doen van de radio slaat de wagen aan om vervolgens weer weken normaal te functioneren. Meten heeft tot op heden niets opgeleverd. Iemand ideeen in welke richting ik moet zoeken. Na de dynamo en accu weet ik het niet meer. Auto heeft 120.000 op de teller.

Gr.,

Marco

helmar4271

Geplaatst door helmar4271 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Insignia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 11 jaar geleden

En als je de radio s avonds uitzet , en de volgende morgen start , dan zijn er geen problemen ?

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Heb je de auto al eens laten uitlezen?

Soms zit er oa. vocht in de stekkers deze zitten bij je achterwielen achter de wielkuipen.Dit geeft oa. start problemen, maar dit zet ook meestal een foutcode in de auto nl.

helmar4271 (0), 11 jaar geleden

Met de radio aan of uit maakt niet echt uit. Lichten aan of uit, ik heb afl erop, tijdens starten maakt wel uit. Heb de auto nog niet uitlaten lezen. downforthecause waar zitten die stekkers precies. Ik zie alleen een kleine en die is volgens mij van de abs oid

Ga er ook toch maar een andere iets zwaardere accu inzetten.

downforthecause (0) PRO, 11 jaar geleden

Kabelboom zit achter de wielkuip bij je linker of rechter achterwiel, en de kabelboom komt van binnenuit de auto bovenlangs je schokdemper naar een aantal stekkers deze bedoel ik.

helmar4271 (0), 11 jaar geleden

[quote=downforthecause]Kabelboom zit achter de wielkuip bij je linker of rechter achterwiel, en de kabelboom komt van binnenuit de auto bovenlangs je schokdemper naar een aantal stekkers deze bedoel ik.[/quote]
thnx als het weer het toelaat, moet hem na deze dagen uitgraven, ga ik opzoek. Wellicht vind ik daar iets.

helmar4271 (0), 11 jaar geleden

[quote=helmar4271][quote=downforthecause]Kabelboom zit achter de wielkuip bij je linker of rechter achterwiel, en de kabelboom komt van binnenuit de auto bovenlangs je schokdemper naar een aantal stekkers deze bedoel ik.[/quote]
thnx als het weer het toelaat, moet hem na deze dagen uitgraven, ga ik opzoek. Wellicht vind ik daar iets.[/quote]
update,

alles wat ik aan stekkers heb kunnen vinden schoongemaakt en ingespoten. nieuwe accu erin gezet met meer start vermogen. ff kijken wat er de komende mnd gaat gebeuren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.