Opel Corsa 2002: Km teller blijft op 0

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: Z14XE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 66

Hallo ik heb een Corsa c 1.4 16v 2002

De km teller blijft op nul staan. Heb hem als is bij de garage gehad abs sensor na gekeken vervangen. Maar nu doet die het weer niet. Zelf al zitten te denken dat de stekker achter de teller geen goed contact maakt. Maar soms als ik em er uit haal en em er weer in doe. Doet die het wel weer maar soms ook niet. Dus van de week was ik er zat van. Heb de teller er uit gehaald.
Glas er voor weg gehaalt. En er weer in gezet. Als ik nu de wijzer van de km stand er af haal. En de auto op nieuw op contact set en dan weer uit. Doet die het wel weer. Dus dan licht het in mijn ogen aan de wijzer of kunnen het ook andere dingen zijn. Ik ben even tot einde raad. Heb er zelf aan zitten denken om andere km teller van de sloop te proberen maar dan moet ik er 1 hebben die net zo veel km heeft.

David Schutte (1)

Geplaatst door David Schutte (1) , lid sinds 5 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 5 maanden geleden

Je kan een teller van de sloop gebruiken en de kilometerstand laten corrigeren.
Bedrijven zat die dat doen, bv https://www.tellerreparatie.nl/

David Schutte (1), 5 maanden geleden

Tog nog even aantal dingen zelf geprobeerd. Ik heb de teller unit er uit gehaalt. De plastic Front er voor weg gehaalt. En er weer in gezet. Toen wijzer er voorzichtig af gehaalt. En contact aan gedaan tot 2 x wijzer er op niks. Toen wijzer heel iets meer naar boven toe halen en alles deed het weer. Paar dagen gereden. 1 x gestopt nog een keer gedaan. Wand ik kon er nu zo bij. En tussen door heb ik gps teller er bij gehouden nu nog niet weer gedaan. Aleen het plastic moet er nog weer voor komen en hoop dat die het vol houd. Weet in iedergeval wel dat het aan de teller licht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.