Opel Vectra: lampje van airbag gaat terug branden na verwijdering van het das

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600i

Na het verwijderen van het dashboard en het losmaken van het bovenste gele stekkertje op de stuurkolom, heb ik het display van de radio eruit gehaald.Dit dien ik te vervangen.Ik heb het dashboard terug geplaatst en ook het stekkertje mooi terug op zijn plaats gestoken.Na het starten van de auto gat alles prima tot er na een 5tal seconden terug het lampje van de airbag aangaat en blijft branden. Iemand een idee hoe ik dit euvel kan verhelpen.Het stekkertje dat ik heb losgemaakt is denkelijk afkomstig van de airbag..moet ik ergens iets resetten om dit lampje uit te krijgen?

piet.pienter

Geplaatst door piet.pienter (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Dennis Astra (0), 16 jaar geleden

Bij de dealer softwarematig laten ressetten of bij iemand die handig is met uitlees appatuur zolang het airbag lampje brand is het systeem uitgeschakeld en werkt het dus ook niet bij evt een aanrijding (ook al heb je de stekkers goed terug geduwt )

piet.pienter (0), 16 jaar geleden

ok,, zal ik via de dealer moeten gaan...even wachten tot de display van de radio/datum vervangen is.Kan ik dus niet zelf resetten? spijtig...weer langs de dealer.

Dennis Astra (0), 16 jaar geleden

helaas het is niet anders.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.