Opel Astra ( C1.6NZ): Lucht massa meter

Bouwjaar: 1993

Waar zit mijn luchtmassameter/luchthoeveelheidsmeter.
Ik zoek dat ding omdat hij als hij op tempratuur komt zijn vermogen verliest en gaat dan flink staan ratelen. ik heb al de bougie kabels, rotor+verdeelkap en de bougies gecontroleerd maar die zijn in orde.
Ik heb ook al een klein stukje zonder luchtfilter gereden om te kijken of sneller werd of zijn vermogen bij warme motor terug kreeg maar dat was niet zo.
PS. Het motorstoringslampje gaat niet aan.

groeten astra rijder

astra rijder

Geplaatst door astra rijder (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Opeltje (0) PRO, 19 jaar geleden

heeft deze wagen niet....

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Waar zou het dan aan kunnen liggen Opeltje?
Hoe meer je de motor belast hoe harder en eerder gaat hij ratelen.Maar zijn olie verbruik is 0,0 en hij rijd zo`n beetje 1:16 à 1:18.

Groeten
Astra rijder

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

misschien de temp. sensor?

michael

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Dat zou kunnen, want de tempratuur sensor staat s-morgen zo`n 5 à 10 graden lager als de fan aanslaat. want als mijn fan aanslaat dan is de tempratuur 90C (s-morgens) en 100C (s-midags). kijk morgen of in het weekend alle stekkers na op corrosie.
Meer tips zijn welkom!

Groeten
Astra rijder

ab_kulker (0), 19 jaar geleden

Dat probleem heb ik ook. Mijn meter geeft ook precies 10 graden te koud aan. Ik heb de temp. sensor in het spruitstuk vervangen. Dit hielp niks. Denk dat het in de meter zit. Heb de massa punten ook gecontroleerd. Ik wacht ook op meer tips.

Gr. Ab

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.