Opel Astra G 2.2DTi: Ruitenwissers

Bouwjaar: 2003

Hallo,

Wat kan ik doen aan de schrapende ruitenwissers van mijn Astra ?? Dit is mijn derde Astra G enne heb dit eigenlijk bij alle auto's gehad... de ruitenwissers stuiteren bijna over de voorruit en wissen dus niet lekker, heb BTW deze bladen ongeveer 6 weken enne ik merk dat het steeds een beetje erger wordt.
Op een van de vorige auto's had een monteur een ruitenwisserarm een beetje gebogen maar hierdoor gingen de bladen vreselijk piepen dus dat schoot ook niet op.....

zeeuw32

Geplaatst door zeeuw32 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Het heeft toch met de stand van je ruitenwisserbladen te maken.
Ook maakt het uit welke kwaliteit ruitenwissers je monteerd.

Succes

zeeuw32 (0), 19 jaar geleden

Enne hoe verander ik die stand van de ruitenwissers ???
Er zitten BTW originele GM ruitenwisserbladen op.

jagerdj (0), 19 jaar geleden

Zoals je in je eerste verhaal al aangeeft hoe de monteur het heeft gedaan. Zelf doe ik het met twee bacho's die je voorzichtig tegengesteld in de richting die je wilt kunt verdraaien. Zet eerst dmv het uitschakelen van je contact de ruitenwissers stil op het punt waar ze gaan schrapen. De bladen staan daar nl te recht op de ruit en 'klappen' dan niet om in de goede richting.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.