Opel Insignia: melding voertuig service dringend nodig

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

na het vernieuwen van krukas keerring (bak zijde) , lekke oliekoeler , lekke waterpomp krijgen we af en toe de melding ''voertuig dringend service nodig'' wat daarvoor zich nog nooit vertoond heeft. De boordcomputer is al een keer gereset maar na verloop van tijd verscheen de melding weer in het scherm. Als je de melding wegdrukt kan het zo zijn dat het dagen wegblijft om plots weer op te komen . verder zijn er nog geen problemen.
alleen de toevalligheden zijn ; wanneer je de auto start en de bijrijders deur gaat later dicht wil de melding komen en de koelfan draaid bij stoppen na een korte rit.
heeft iemand een suggestie waarnaar nog een keer gekeken kan worden

alvast bedankt , Gardner

gardner

Geplaatst door gardner (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Insignia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

gardner (0), 9 jaar geleden

Na enige speurwerk bleek dat de thermostaathuis het probleem te hebben veroorzaakt in combinatie met lucht in het koelwater systeem
Thermostaathuis in vervangen en tot nu toe geen melding meer gehad

Mvgr gardner

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.