Opel Insignia 2012: motormanagement p017 inhouden

Bouwjaar: 2012, Motorinhoud (cc): 1400

Hallo allemaal,
Ik zal mij even voorstellen, ik ben nieuw op dit platform.
Ik ben Karel en ben in het bezit van een Opel Insignia cross country uit 2012.
Ik ben door de wasstraat gereden (inclusief bodemreiniging) Direct nadat ik de wasstraat uit kwam stottert de auto en houd deze in tijdens het rijden. De auto maakt tijdens het rijden een hard geluid wat te vergelijken is met twee metaal objecten wat tegen elkaar slaan.
Direct naar de Opel dealer gereden, deze hebben de auto uitgelezen en kwamen uit op foutcode: P017. Zij gaven aan bank 1 sensor B. Deze is bij de dealer droog geblazen en de foutcode is verwijderd. Terug naar huis gereden, foutcode niet aanwezig. Bij 1e keer auto opnieuw starten foutcode weer aanwezig.
Dag 2: Terug gegaan naar dealer. Zij hebben de auto 2 minuten nagekeken en kwamen tot de conclusie dat de inlaat, uitlaat en de ketting vervangen moet worden.
Gezien ik deze diagnose niet begrijp ben ik naar een BOSCH garage gegaan. Zij hebben de auto uitgelezen en kwamen op de sensor: nokkas bank 1 sensor 2 Deze vervangen, geen verbetering. Er is ongeveer 10 km gereden terwijl de auto aangesloten was op de computer, geen afwijkende waarde waargenomen. Het geluid is na een week een stuk minder. De auto houdt wel nog in en maakt de ene rit meer geluid dan de andere. De auto loopt de ene keer heel netjes de andere keer lijkt hij met veel lawaai te willen uitvallen, maar dat gebeurt net niet. Wel gaat de binnen verlichting zwakker branden icm het licht op dashboard , dit duurt een seconde of 5

insignia2012

Geplaatst door insignia2012 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Insignia? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Insignia of stel zelf een nieuwe vraag.