Opel Zafira: niet starten zafira A diesel

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

ben met een zafira bezig die niet start na een nacht staan, het probleem is dat hij op dat moment geen diesel krijgt op de verstuivers. ouderwets ontluchten mag niet baten alleen een flinke dosis startpilot krijgt m aan de praat. wanneer ie eenmaal gelopen heeft is er niets aan de hand en loopt auto prima echter volgende ochtend zelfde probleem. heb om uit te sluiten de retourslangen al vervangen zonder succes, het filter en de rubber ring zijn een paar maanden geleden vervangen (is geen garantie weet ik), hoor veel verhalen over verstuivers en afdichting ervan maar kan iemand vertellen of hier iets aan te testen is want die ga je niet ff voor de lol demonteren. hoor graag ervaringen en ideen.
Mvg

jay-r

Geplaatst door jay-r (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Zafira? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Doorzichtige slangetjes aan de verstuiverretour zetten, indien een verstuiver slecht is zal de reotourhoeveelhuid afwijken van de resterende, en ook bellen in de slang wijzen dan op een defecte verstuiver.

jay-r (0), 11 jaar geleden

Is geen common rail bij conventioneel systeem is daar niet veel uit te halen toch?

jay-r (0), 10 jaar geleden

Exacte probleem nooit kunnen achterhalen, echter wel op kunnen lossen door opvoer pomp tussen aanvoerleiding te zetten. Gewoon brandstof pompje geschakeld via +15 welke dus constant meeloopt.

hpherman@hotmail.com (0), 4 jaar geleden

Is het probleem hiermee opgelost of moet de injectiepomp vervangen worden

    Het probleem stel is bij een Opel Frontera retour geplaatst , na een week terug probleem kan iemand mij een oplossing bieden - hpherman@hotmail.com (0), 4 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Zafira of stel zelf een nieuwe vraag.