Opel astra g: paneel radio/klok

Bouwjaar: 1999

Paneel op dashboard voor radio/klok werkt niet ( zo te zien,ziet niet vaag klok of radio freq. op scherm dus geen lampjes? kapot )Gaat dit paneel wel eens defect ?
Hoe kan ik dit paneel het gemakkelijkst demonteren ? bij astra f kon je het zo uitpakken maar hier lijkt het alsof paneel achter gebouwd is .
alvast bedankt

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

tadema (0) PRO, 18 jaar geleden

ik heb de lampjes wel een keer vervangen maar dan moet je wel het frontje er voor weg halen, want de torxboutjes zitten inderdaad aan de achterkant van het paneel.ik denk gewoon vervangen.
gr D.

Rein9369 (0) PRO, 18 jaar geleden

Bennie: accu klem eraf en hij werkt weer.

gardejonge (0) PRO, 18 jaar geleden

Bedankt Rein het is gelukt ,wel even zweten met de radio code .
Klant moest code nog wel hebben maar kon het niet zo gauw vinden en dealer waar de auto van oorsprong vandaan kwam had de auto niet meer in z'n database staan dus kon mij er niet mee helpen.Klant kwam na zo'n uurtje zoeken met de code en kon ik de radio decoderen .
Een vraagje waar komt die storing door dat display wegvalt ?

Rein9369 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waardoor het komt weet ik niet, het komt wel eens vaker voor, eerst verving ik altijd het complete display, nu probeer ik eerst deze mogelijkheid, scheelt de klant weer geld, hetzelfde kun je proberen met een tellerklok die alleen maar strepen -----
geeft in plaats van de kilometerstand. Als het probleem terugkomt kun je altijd nog het display vervangen, maar deze zijn niet goedkoop, de klant heeft liever dat de accuklem eraf gaat denk ik.

Fred DHZ (0), 17 jaar geleden

Algemene Tip voor uitvalprobleem met -------- KM teller en uitval van MI-Display. Komt wel vaker voor. Oplossing: juiste zekering trekken en na (LET OP!) 5 minuten weer terugsteken, probleem permanent verholpen! Gr, Fred.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.