Opel Astra: schokbrekers.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6nz

mijn schokbreker is defekt links achter nu heb ik van die schokbrekers eronder die ik in de koffer bak kan oppompen met luch.
nu zijn deze schokbrekers voor mij eingelijk ontzettend duur en wil ik ze dus vervangen door gewone schokbrekers duds dan wel gelijk 2 vervangen.
nu heb ik de nieuwe schokbrekers binnengekregen maar ik snap het niet helemaal (ben ook maar een dhz) het zijn dus alleen schokbrekers zinder veren of anders wat een hoes ofzo kan ik dit nu vervangen of moet ik er nog wat bij hebben of kan ik wat over zetten.

oja de schokbrekers van het zelfde type als ik heb met lucht dus die waren hier in de wijde omgeveing op de sloop nergens te vinden of ze waren stuk.

stronger1

Geplaatst door stronger1 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Gewoon monteren. Is niks mis mee. De slangetjes v/d nivo-regeling nadien even vastleggen. Inderdaad zijn die originele duur en gebruikt moeilijk te vinden op de sloop.

stronger1 (0), 14 jaar geleden

is opgelost vandaag 2 uurtje bezig geweest tank vervangen en schokbrekers zonder lucht.
kon bij iemand gebruik maken van brug dus beter als voor de deur op straat dan was ik nu njog bezig.

Hans4040 (335) PRO, 14 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.