Opel kadett 1.6i: start bijna niet meer

Bouwjaar: 1990

Het probleem met mijn Opel begon een paar weken geleden toen hij af en toe in eens inhield met constante snelheden maar dat was meestal maar even. Maar op een gegeven moment slaat de motor echt af en gaat het lampje van de motorstoring branden. Het vreemde is echter dat als ik hem een tijdje laat staan hij gewoon weer start. Dit kwam eerst af en toe voor maar nu wil hij bijna niet meer starten en als hij dan toch aan slaat slaat ie bijna gelijk weer af. Ik heb de motorstoring uitgelezen maar hij geeft alleen een goed-code. Als iemand dit probleem herkend of weet waar het misschien aan kan liggen hoor ik het graag!

Mvg,
Tim

timmaertens

Geplaatst door timmaertens (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

mvdkant (0), 19 jaar geleden

klinkt als een defecte ontsteekmodule, zelfde klacht heb ik ook gehad, nieuwe erin en probleem voorbij.

e.v.t. nieuwe kabels en bougies wil ook helpen evenals een verdeelkap met rotor, niet duur maar een wereld van verschil.

groetjes,
martin.

timmaertens (0), 19 jaar geleden

Ik heb een paar dagen geleden de module met de verdelerkap vervangen, en toen deed ie het gewoon weer goed. Alleen na 2 reed ik in z'n 2 en wilde versnellen maar toen reageerde hij nog maar heel langzaam en na een tijdje deed ie weer normaal. Ook met het stationair lopen gaat ie ineens veel meer toeren maken en later valt ie weer terug. Moet ik de hele onsteking misschien vervangen of kan er nog iets anders aan de hand zijn?
Mvg,
Tim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.