Opel Astra: storing Astra GTC 06 aut.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9

Hallo

3 weken geleden kreeg ik opeens problemen met het vermogen van mijn auto. Als ik weg wil rijden dan duurt het bijna 4 seconde voor dat hij reageerd en als de toeren eindelijk heel langzaam op de 2500 toeren staat dan pakt hij de snelheid weer op maar nog lang niet zo goed als eerst.Het lampje met de auto en de sleutel gaat pas branden als ik een minuut of 4 aan het rijden ben.Maakt niet uit of er hard of zacht gereden wordt.

Als het lampje gaat branden is het helemaal raak. De auto gaat niet harder meer en als ik het gas in trap ( en hier mee de kickdown)dan valt de snelheid snel terug .En maakt hij veel toeren

Als ik terug kijk dan is het lampje een maand of 9 geleden af en toe gaan branden onder het rijden maar ging bijna gelijk er na weer uit .De auto uitlaten lezen maar niks gevonden .Ook de uitlaat tikt af en toe best hard als ik de auto stil zet ook met de motor aan.De laatste 1,5 maand is dit wel minder geworden.

Andere luchtmassa meter er in maar geen verbetering .

de auto is al meerdere keren uitgelezen maar geen foutmelding .
Maandag moet hij weer naar de dealer maar ik heb er een hard hoofd in want zelfs de opel dealer lijkt er niet uit te komen.

Iemand dit probleem ook gehad of iemand die weet wat dit kan zijn?

indanoah12

Geplaatst door indanoah12 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

is die bij dealer uitgelezen //
mvgwillem2

indanoah12 (0), 15 jaar geleden

Ja hij is 2 keer uitgelezen bij de dealer. Nou gaat tie maandag weer naar de dealer want er valt zo niet mee te rijden.

opelfan (0), 15 jaar geleden

en is er al een oplossing ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.