Opel Astra: Tectyleren

Bouwjaar: 1995

Hallo


Voor mijn Astra van 1995 vraag ik het volgende: Het is wel bekend dat de Astra F ook makkelijk roest. Nu is mijn vraag hoe ik dit het beste kan voorkomen. Er zitten twee hele kleine stipjes, maar verder (nog) niets. Is het verstandig om de boel te tectyleren, of heeft iemand andere tips?

Alvast bedankt

astra(F)ryslan

Geplaatst door astra(F)ryslan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Astra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 18 jaar geleden

Altijd verstandig lijkt mij.... zeker op plekken waar makkelijk vocht blijft hangen/liggen.

PL (0), 18 jaar geleden

Als je er geen oldtimer van wilt maken, is het zelf behandelen zinvol. Maar zoals ook op de bovenstaanded website staat aangegeven is het goed reinigen, drogen en weten waar eventueel roest al zit wel belangrijk. 3M heeft een tectiel die wasachtig blijft en goed werkt. Als je de roestgevoelige plaatsen van de Astra kent kun je deze goed behandelen.

rottierood10479 (0), 18 jaar geleden

[quote]Niet zelf gaan knoeien, heeft geen enkel effect.
Ga naar een prof!
www.gosliga.com [quote]


Als het allemaal geen probleem is moet je het gewoon zelf doen.Je weet immers zelf hoe de auto er van onder er uit ziet.Ik doe het al jaren zelf.Gewoon even een dag of wat er onder liggen en je krijgt een ontzettend bevredigend gevoel.
Bij een bedrijf moet je altijd maar afwachten of het allemaal wel goed gedaan wordt.Daar wordt ff gauw de Tectylspuit er onder gezet en klaar.
Nee hoor,ik doe het lekker zelf.
gr Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Astra of stel zelf een nieuwe vraag.