Opel CORSA: Toerenteller kapot

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: Z13DTH, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 66

Hallo,

Sinds enkele maanden is mijn toerenteller kapot (geeft soms geen, goede of verkeerde waarde aan) en nu begin ik mij daar zo erg aan te irriteren dat ik mijn cockpit/toerenteller wil vervangen, maar ik weet niet hoe ik de kap om de de cockpit moet loskrijgen. Zover ik kan zien bij de tweede hands modellen is de cockpit zelf redelijk eenvoudig te vervangen en met enkele schroeven bevestigd en aan de achterkant aangesloten met een stekker. Maar hoe ik de kap los moet krijgen kan ik nergens vinden.
Ik heb al kunnen uitsluiten dat het aan een sensor of ergens anders aan ligt. Via de resetknop kun je in een verborgen menu komen waarmee het toerental digitaal uit te lezen is. De waarde die hier weergegeven toont altijd de correcte waarde.
Het opnieuw instellen van de km stand is een tweede, als iemand weet waar ik dat kan laten doen en of het verplicht is hoor ik dat ook graag. Alle info om trend de km stand zijn welkom.

Mvg Niel

Niel Schenk

Geplaatst door Niel Schenk (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Corsa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Corsa of stel zelf een nieuwe vraag.