Opel Kadett: Varajet 2 wil niet stationair lopen

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300s

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn carburateur. Deze heb ik schoongemaakt en voorzien van nieuwe pakkingen. Nu heb ik hem weer gemonteerd.
Als de motor koud is loopt hij goed, heeft een automatische shoke. Maar als hij warm wordt, de shokeklep open staat loopt hij niet stationair. Ik heb zelfs de gasklepaanslagschroef helemaal in gedraaid maar ook dan loopt hij niet stationair.
Heeft iemand een idee waar ik kan zoeken?

Groeten,

Henk.

senator10834

Geplaatst door senator10834 (50) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Kadett? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Wel een goeie pakking tussen de carb.voet en het huis zitten? Hier zit ook het kanaal in waar het co-gehalte mee afgeregeld wordt en het omloopluchtkanaal. Of misschien verkeerd om gemonteerd ?

Gr.

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Stationairsproeier, of compensatiesproeier vervuild. Dit zijn sproeiers die je eenvoudig kan losmaken, controleren en reinigen.
suc6 Thijs

Hans4040 (375) PRO, 16 jaar geleden

Henk, ik heb je een pdf. bestandje gestuurd met afstelgegevens.

mvg,
Hans.

senator10834 (50), 16 jaar geleden

Ik heb inmiddels de carb schoongemaakt en volgens het document het een en ander nagekeken. Na montage heb ik hem vandaag getest en boven mijn verwachting doet hij het nu goed. Bedankt voor jullie reakties.

Groeten,

Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Kadett of stel zelf een nieuwe vraag.