Opel Vivaro: vivaro 2.5 6bak 2004

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

mijn bak is vervangen +koppeling/vliegwiel,nadat ik hem na wat problemen had op gehaald,trilde hij een beetje in een versnelling wanneer je versnelde,
nu is het zover dat ik in de 4e5e en 6e versnelling een hele irritante trilling heb,net of je in een te hoge versnelling optrekt of de banden niet zijn uitgebalanceerd,het is dus alleen al je gas geeft,heb het nog niet met aanhanger geprobeerd.
kan dit aan de laatste rep liggen?ruim een jaar geleden is er een nieuwe motor ingekomen.

kan iemand mij hier vertellen waar ik terecht kan voor een gebruikte aandrijfas,rechts,en dan wel van een 2.5,of misschien heeft iemand hier er wel 1 liggen ;-) ?

bvd jack

bigproblem

Geplaatst door bigproblem (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vivaro? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 14 jaar geleden

lijkt mij als je daarvoor geen last had en het euvel is ontstaan na dat de bak is,gewisseld
ga je toch aan de reparatie denken .zou even naar de garage rijden .

marwess (0) PRO, 14 jaar geleden

waarschijnlijk heeft het te maken met de afstelling van de lagers,trillen bij accelereren heeft te maken met de uitgaande as en kroonwiel (differentieel)of het kan ook een aandrijfas zijn (links) die niet goed gemonteerd zit

is het een revisie bak of een geheel nieuwe

gr

martin

bigproblem (0), 14 jaar geleden

hallo martin,bedankt voor je reactie,volgens mij hebben ze er een nieuwe bak onder gezet,maar als je bij dat bedrijf komt helpen ze je wel,maar het ligt altijd ergens anders aan,vandaar dat ik eerst hier even informeer.

gr jack

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vivaro of stel zelf een nieuwe vraag.