Opel Vectra: weer het stuurhuis

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18i 16v

Hallo allemaal.
Nou daar ga ik maar weer, een maand of 4 geleden deze vectra aangeschaft bij een originele opel dealer en de nodige mankementen cq reparaties gehad ( zie, FF terugkomend op aanschaf opel vectra bj 2000. http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i... )
Nu heb ik donderdag 17 juli een afspraak voor de a.c.c. want met het warme weer van van de week wou ik hem aanzetten maar geen koele lucht, wel een raar geluid van een soort ijzer op ijzer kwam er van onder het dashboord vandaan, ik ben langs de dealer geweest en waarschijnlijk is het koudevloeistof op, duid dit niet ergens op een lekkage ?????

Maar nu, ik heb deze auto gekocht na wat later bleek met een kapot stuurhuis ( bonkend geluid ), na een hoop ellende hebben ze er een nieuwe onder gezet maar na een week of twee was me oliepijl niet meer af te lezen dat zat onder pijl, bleek lekkage te zijn en ze hebben er weer een nieuwe onder gezet ?????????
Nu ga ik net kijken en me oliepijl staat weer te laag, dus ik kijk onder de auto en nu is aan de rechterkant het rubber van het stuurhuis zeiknat van de olie net als voorgaande keer op dezelfde plek, Is deze wel vervangen of zouden ze het tijdelijk gewoon schoongemaakt hebben ????.
Ik kaart dit donderdag gelijk aan bij ze en kijken wat ze nu weer gaan doen, dit zou me 4e stuurhuis in nog geen 4 maanden zijn, dit is toch niet normaal !!!! Gelukkig heb ik nog wel garantie er op.
mvg Karel

Karel

Geplaatst door Karel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Opel Vectra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (30) PRO, 15 jaar geleden

nee karel dit zou zeker niet normaal zijn of ze hebben het schoon gemaakt of ze hebben van de sloop iets gehaald maar vier maal in vier maanden is niet normaal gelukkig dat je nog garantie hebt.
toch zou ik ze wel duidelijk maken dat je er niet over tespreken ben ik had al uit mijn dak gegaan denk ik.

groetjes jan.

Opeltje (0) PRO, 15 jaar geleden

als ze er een nieuwe onder hebben gezet gewoon teruggaan.....er zit dan wedeom garantie op lijkt me...

JoeNeL (0), 15 jaar geleden

Inderdaad,

tegen mij heeft de opel dealer verteld dat je nog garantie hebt op hun herstelling. De tijdsperiode is me weer ontglipt. Ik geloof 2 jaar, maar ben er niet zeker van.
Maar enkele maanden zeker. Bij mij overigens een gelijkaardig verhaal. Na nieuw stuurhuis gemonteerd een maand later terug hetzelfde probleem. Maar ze hebben het zonder morren gerepareerd. Nog 1 keer vloeistof moeten bijvullen omdat het systeem niet goed ontlucht was en nu rijd ik toch weer 6 maanden rond zonder probs. Fingers crossed ;-)

Karel (0), 15 jaar geleden

ja jongens donderdag de 17e komt er wederom een nieuw stuurhuis in en gewoon garantie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel Vectra of stel zelf een nieuwe vraag.