Peugeot : 205 GTI 1900 1989 - CO is veel te laag 0,2 (ipv 3,0)

Wij hebben een 205 GTI - 1900 bj 1989, officeel met kat. maar die zit er niet meer onder (de lambda nog wel). Hoe kun je de CO omhoog schroeven (staat nu op 0,2, zonder kat.). Heb de luchtmassameter al open gehad en al met wat verschillende dingetjes aan het verstellen geweest, heeft tot nu toe nog geen invloed op de CO.




rinze_r

Geplaatst door rinze_r (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee, dat klopt ook wel want bij alles wat je doet kijkt hij naar de lambdasonde en gaat hem dan weer knijpen ,maar waarom moet het CO omhoog dan??

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Klopt wat oldtimer zegt. De lambda regelt het net zo snel weer terug. Ik heb ook geen kat en heb een co van 0.5 a 6. 3% is veel te veel.

rinze_r (0), 18 jaar geleden

Als het goed is, trekt ie dan wat beter (door). Heb het idee dat hij nu te weinig benzine krijgt. Als de CO op 1.5 zou kunnen staan lijkt mij dat al hele een verbetering.

rinze_r (0), 18 jaar geleden

Kun je die lambdasonde dan ook op een of andere manier voor de gek houden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.