Peugeot 306: 306 1.4 1996 start slecht

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 xr

hallo,

mijn 306 start slecht. nu heb ik zelf al het een en ander vervangen. zoals bougies+kabels, bobine, olie filter+olie, luchtfilter, bdp sensor maar nog blijft hij slecht starten. als ik probeer te starten draait de startmotor wel en vaak op het moment dat hij aan slaat moet ik even het gas induwen om hem op gang te krijgen. loopt de motor te arm? ik heb geen idee meer. iemand van jullie wel?

mvg Lars

Flevoworst

Geplaatst door Flevoworst (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1845) PRO, 11 jaar geleden

Als hij aanslaat loopt hij dan wel meteen goed , of bv te langzaam stationair , het zou een temperatuur sensor kunnen zijn , koelvloeistoftempzender kan een boosdoener zijn.

Flevoworst (0), 11 jaar geleden

als hij aangeslagen is en dan een goede dot gas geef en los laat slaat hij net niet af. als de motor wat warmer wordt loopt hij gewoon netjes. maar vooral bij een koude motor de eerste minuten is soms dat als ik een keer een dot gas geef. dat hij bijna uitvalt.

Flevoworst (0), 11 jaar geleden

ik heb overigens nooit problemen met de temperatuur meter van me auto of iets dergelijks.. dat loopt gewoon zoals het hoort.

kaleido 1 (1845) PRO, 11 jaar geleden

Dat je met je temperatuurmeter geen problemen hebt zegt niets , voor de motorbesturing zit er een aparte sensor in je motor , maar het lijkt me beter dat je hem even uit laat lezen , want anders ben ik bang dat we nergens gaan komen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum