Peugeot 306: vervangen dubbele radiateur vinnen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Heb een kapotte radiateurvin met uitgelopen lagertje, heb in de sloop een compleet huis met vinnen kunnen vinden.

Vraag is nu of ik de gehele voorbumper moet verwijderen of dat ik de radiateur (ook die van de airco) los kan maken en voldoende naar achter kan verplaatsen om het huis te wisselen.

Mvg Dennis

Dennis_mobiel

Geplaatst door Dennis_mobiel (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hobby-monteur (0), 11 jaar geleden

Ik heb dit ooit eens bekeken bij een 406,en volgens mij moet het grootste gedeelte van het kunststof front eraf,de behuizing met de ventilatoren zit onder de condensor gemonteerd.
Daar zit wel wat beweging in,maar volgens mij niet voldoende.

Dennis_mobiel (0), 11 jaar geleden

Ondertussen opgelost, is een rot klus. Heb de beide warmtewisselaars van airco en koelvloeistof losgehaald en voorzichtig tegen motorblok aan kunnen duwen en gefixeerd met paar blokjes hout. Gril verwijderd. Het complete fanhuis kun je alleen maar wisselen wanneer je beide warmtewisselaars uitbouwd op de complete voorbumper verwijderd, heb besloten om daarom alleen de defecte fan met motor te vervangen. Kreeg gelukkig de boutjes los, je kunt hem dan net naar boven toe verwijderen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum