Peugeot 306: 306 S16 Distributieriem geknapt

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter 155pk

mensen,

Ik heb even advies nodig. De distributieriem van mijn Peugeot 306 S16 is bij 155.000 KM geknapt. Nu vind ik deze auto verder echt perfect, en wil deze graag houden.

Nu is mijn vraag aan jullie wat er allemaal kapot kan zijn, en wat het ongeveer gaat kosten aan onderdelen.... Heeft dit nog zin, of zullen de kosten ver oplopen?

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

gasus

Geplaatst door gasus (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

als ie van het jaar 0 is
zuinig op zijn
is de eneige auto uit dat jaar
de 2 e kwam pas rond de jaren 30
hoop dat je nogonderdelen kan krijgen
mvg jerry

gasus (0), 16 jaar geleden

sorry, was het bouwjaar vergeten. Ik hoop dus ook dat ik nog onderdelen kan krijgen, maar wat gaat er zoal kapot bij zoiets?

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

kleppen
let op de zuigers inslag en hoogte t.o.v het blok(kromme drijfstang)
en l(laat) de stoters en tuimelaars controleren

arie549 (0) PRO, 16 jaar geleden

ik vrees....qua bouwjaar...gevalletje sloop...of je moet het zelf allemaal kunnen..dat zal het nog gaan...moet je dit uitbesteden..ga je schrikken.

gasus (0), 16 jaar geleden

hmm.... bedankt voor jullie reactie. Ik wil hem wel graag houden en was van plan om hem te repareren met een kennis van me.

Ik zit al hele tijd te googlen om te zoeken naar prijzen van die onderdelen. Kent iemand een site? Ik kom niet verder dan bumpers, lichten etc etc

Erwin2907 (0), 16 jaar geleden

Ik zou de kop trekken, kijken of de zuigers geen schade hebben en zo niet, dan een sloop-kopje erop monteren. Is je riem geknapt bij stationair of volle toeren?

post767 (0), 16 jaar geleden

denk dat je beter kan zoeken naar een compleete motor uit een sloop auto, als deze er nog zijn, misschien ook naar motor code zoeken, hebben vast ook wel in 309, 405 en citroen bx etc gezeten!

suc 6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum