Peugeot 307: 307 automaat

Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik rij al een 206 en heb ook nog een seat, maar ik wil de seat omsteken voor een 307 SW en waarschijnlijk ook in een automaat.
Heeft iemand een beetje kennis om te zeggen hoe de automaat van peugeot is of dat er zich misschien nogal veel problemen voordoen of dat hij juist heel goed is?

bvd.

Hendrix

Geplaatst door Hendrix (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik weet dat je aan dit antwoord weinig hebt maar ik zeg het toch. Zoals bij alle automatenbakken moet je soms wel eens wat geluk hebben, ik ken veel mensen met automaten die nooit problemen hebben maar ik ken er ook waar de automaat steeds van stuk gaat, wat betreft deze bak, echt mechanisch stuk gaan doen ze eigenlijk weinig , maar een hydraulisch brein wat van slag is komt nog wel eens voor, is echter wel los te vervangen zonder de bak uit te bouwen.Ook de elektrische regelkleppen zijn los te vervangen.
Dus wat ik hiermee wil zeggen is, eigenlijk is er geen enkele reden om deze bak niet aan te schaffen.

Hendrix (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor uw antwoord.

[quote=oldtimer]Ik weet dat je aan dit antwoord weinig hebt maar ik zeg het toch. Zoals bij alle automatenbakken moet je soms wel eens wat geluk hebben, ik ken veel mensen met automaten die nooit problemen hebben maar ik ken er ook waar de automaat steeds van stuk gaat, wat betreft deze bak, echt mechanisch stuk gaan doen ze eigenlijk weinig , maar een hydraulisch brein wat van slag is komt nog wel eens voor, is echter wel los te vervangen zonder de bak uit te bouwen.Ook de elektrische regelkleppen zijn los te vervangen.
Dus wat ik hiermee wil zeggen is, eigenlijk is er geen enkele reden om deze bak niet aan te schaffen.[/quote]

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.