Peugeot 807: 807 lage accuspanning

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6

Hallo,

De Peugeot geeft de melding "onvoldoende acculading" aan. Het gehele laadcircuit, startmotor, accu etc is allemaal gecheckt en goed bevonden door een auto elektronica-specialist. Ik heb zelf nog andere accu's geprobeerd maar helaas blijft de melding weergegeven worden. Ik heb nu dus een 2e accu in de auto staan om de wagen te starten. Is iemand hiermee bekend?

Alvast bedankt!

Pascal

Geplaatst door

PascalP (0)

al 9 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Zit er wel de juiste accu in.. Ik heb een keer gehad dat er in een 807 een te lichte accu in zat. Met het starten van de motor kwam de spanning onder een bepaalde waarde. Hierna verscheen de melding te lage laadspanning op het display. Accu vervangen voor een zwaarder type (die voor geschreven was) en het probleem was over.

807 rijders 0

9 jaar

Allo 807 rijders,

De accu heeft al ruim 2 jaar dienst gedaan. 60Ah is er destijds door de garage inzet...

PascalP 0

9 jaar

Dag Pascal,

Bij mijn auto (met elektrische schuifdeuren) hadden ze de accu vervangen (62 Ah) en na ruim een jaar kreeg ik problemen. Achteraf had er minimaal een 72 Ah accu in moeten zitten. Ik zou even goed nakijken of er we de juiste accu inzit.

Zie ook tropic van 25 januari 2011 (accu 807)

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

807 rijders 0

9 jaar

Ik heb nu een 72ah accu van een vriend. Die staat momenteel aan de lader. Ben benieuwd wat die morgen in de auto doet. Ik heb een enorm rijk uitgeruste 3.0 met eveneens elektrische schuifdeuren, 3 dakramen, kleurennavigatie etc etc.

PascalP 0

9 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.