Peugeot 206 SW 2003: Aansluiting stereo

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: RFN, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

Goedemorgen. Aangezien de radio mijn 206 SW-GTI niet goed meer werkte, wilde ik mijn Pioneer erin zetten. Dus, de radio er woensdag uitgehaald, en op de oude radio (VDO) bleken geen stekkers te zitten, maar deze was met doorverbonden kabels aangesloten.
Dus, de kabel gebruikt voor het aansluiten van mijn Pioneer.
Enige verschil, ik heb de radio op de constant plus aangesloten, en niet over het contact.

De Pioneer heeft ook in mijn 406 Break 2.0-16v gezeten, en daarna in mijn 206 1.6-16V XS.

Nu is de auto opeens in de startblokkering gevlogen na inbouw van de Pioneer. Krijg hem er niet meer uit. Dus, auto weg gebracht.
Mijn vraag is, wie heeft er een correct aansluitschema voor een Pioneer aansluiten, zonder de stekkers? Die waren er dus al af. Dus, welke draden van de auto moet ik hebben? Wel de bestaande draden gebruikt. Allen de radio, en het geheugen bij elkaar gezet op constant plus. Kan dat zoveel problemen opleveren??

DjArCee

Geplaatst door DjArCee , lid sinds 11 maanden geleden

4 Reacties

lange-frans, 11 maanden geleden

hoi zou eerst de radio er weer uit halen ......zou het kunnen zijn dat je met door verbinden het alarm/ startonderbreker hebt geactiveerd ......

DjArCee, 11 maanden geleden

Dat is uiteraard als eerste gedaan. Radio ligt ernaast nu.
Heb de accupool een half uur los gehad, in de hoop voor een reset, maar helaas.
De AB reageert ook niet meer. Voor het wisselen van de radio's nog wel.

JdeP, 11 maanden geleden

Zie:
https://www.petrila.net/repair/206/info/... (op de site,"rechtsklik openen in een nieuw venster")

Succes

DjArCee, 10 maanden geleden

De auto is aan alle kanten nagekeken. Pomp krijgt brandstof. Injectoren krijgen brandstof. BSI en motorstuur computer en sleutel allemaal foutloos, maar nog steeds niet aanslaan??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 SW of stel zelf een nieuwe vraag.