Peugeot 206 + 2010: Akelig hard geluid tijdens stilstaan

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HFX, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 44

Goedemiddag forum,

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met een probleem dat al een tijdje speelt voor mijn Peugeot 206 en ik zelf radeloos ben wat het probleem nou kan zijn..

Mijn auto maakt een hard scheurend geluid als de motor temperatuur de 100°C aantikt. Ik zet de auto gelijk af tijdens het horen van dit geluid. Het geluid komt (naar mijn weten) alleen voor tijdens het wachten voor een stoplicht en file rijden (stukje rijden en vervolgens weer stoppen). Ik ben al naar diverse garages geweest, maar geen van allen kon mij helpen, omdat ze het probleem niet kunnen nabootsen en/of lokaliseren.

Zelf ben ik totaal niet thuis in het technische aspect van de auto wereld. Dus hoop ik dat iemand mij hier kan helpen, want momenteel ben ik doodsbang als de auto rond de 100°C komt!

Groetjes.

MKara

Geplaatst door MKara (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Heeft iemand al de koelventilator gecontroleerd?

    Bedankt voor de reactie, ik zal morgen eens navraag gaan doen bij de garage! - MKara (0), 3 jaar geleden

kaleido 1 (1610) PRO, 3 jaar geleden

Daar gaat mijn vermoeden ook maar toe de radiateurfan , als je airco hebt draaid de ventilator ook als deze aan staat , zou je het geluid ook moeten horen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum