Peugeot 307: Absorptie vat

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600cc

HALLO kan iemand mij vertellen , als ik mijn absorptie vat wil inpakken [isoleren] waar die precies zit en hoe ik daar bij kan komen? groeten arie let

arie let

Geplaatst door arie let (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Zit bovenin het rechts-voor scherm/spatbord. Je kunt er bij komen door het wiel Rv te verwijderen, daarna de kunststof plaat uit het spatbord te verwijderen (zit vast met plugjes) Je ziet dan helemaal links bovenin in het hoekje het absorbtievat zitten.
Het is een antwoord op je vraag. De reden waarom je dit vat in zou willen pakken laten we dus in het midden.

arie let (0), 12 jaar geleden

Hans,bedankt voor je antwoord op mijn vraag . De reden dat ik hem wil inpakken is , omdat hij tikt en iemand mij aanraden hem in te pakken .

harry4203 (465) PRO, 12 jaar geleden

dat vat tikt niet, de electroklep die de dampafvoer regelt tikt.

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

En die klep zit bij deze 307 vooraan op het absorbtievat = 1 geheel, dus de werkzaamheden blijven hetzelfde. Je kunt dan gelijk kijken of het vat (met klep) toevallig niet losgekomen is uit z'n klemmetje en dus ergens tegenaan ligt, en anders proberen met inpakken.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.